Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Vriendinnendag Volendam

Vriendinnendag Volendam: varen over de Gouwzee

Ben jij dit keer de gelukkige die een leuke vriendinnendag mag regelen? Je wil dan vast met iets leukers komen dan de standaard high tea of dinertjes. Al je vriendinnen mogen weten dat jij de creatieveling bent die met leukste ideeën komt. In dit artikel delen wij de gouden tip met jou: ga voor een vriendinnendag in Volendam! Op deze dag is alles inbegrepen en je hoeft weinig te regelen. Hieronder lees je wat je van ons mag verwachten. 

Vertrek vanuit Volendam 

Struinen door Volendam is al een belevenis op zich. Het is niet voor niets dat het dorp jaarlijks zoveel toeristen uit zowel binnen- als buitenland trekt. Vooral de folkloristische klederdracht, pittoreske huizen en de allerbeste paling van Nederland zijn bekende trekpleisters. Dat maakt Volendam al een leuk beginpunt voor een geweldig vriendinnenuitje. 

Na een glimp van het dorp te hebben opgevangen, is het tijd om je naar de haven van Volendam te begeven. Vanaf daar gaat het vriendinnenuitje in Volendam pas echt beginnen. Je vriendinnen zijn ongetwijfeld verrast dat jullie met de hele groep gaan varen over de Gouwzee. 

Luxe catering op de boot 

De Gouwzee is een prachtige en typisch Nederlandse natuurlijke omgeving. Vanaf de boot is te zien hoe uitgestrekt de wateren in ons land zijn. Dat mooie plaatje maakt zo’n vriendinnendag op een sloep al zo de moeite waard. Ook fijn is dat je qua eten en drinken niets zelf hoeft te regelen. 

Als Spaander Marina werken wij met een vaste cateringpartner. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen qua eten en drinken door te geven aan ons. Samen met de cateraar zorgen wij ervoor dat alles aan boord komt. Het enige wat jij dan hoeft te doen is lekker achterover te leunen en te genieten tijdens deze heerlijke vriendinnendag in Volendam. 

Vriendinnendag zonder zorgen

Hebben jullie geen van allen een vaarbewijs? Dat is ook helemaal niet nodig. Op deze vriendinnendag willen jullie het liefste je handen vrij hebben, toch? Onze schipper gaat mee aan boord. Hij heeft als geen ander ervaring met het besturen van sloepen. 

Zit het Nederlandse weer even niet mee? Ook dat is geen punt. De sloep kan overdekt worden als het regent. Bovendien heeft de boot een geruisloze motor. Zo kun je lekker met elkaar kletsen tijdens het varen. Lijkt jou dit het ideale vriendinnenuitje? Vraag dan bij ons een offerte aan. Wij ontvangen je graag binnenkort aan boord! Indien je behoefte hebt aan meer informatie, kun je uiteraard contact met ons opnemen.