Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Pendeldienst

Eenvoudig vervoer naar het centrum van Volendam

Bent u op zoek naar eenvoudig vervoer naar het centrum van Volendam? Ontdek een handige en stressvrije manier om het levendige centrum van Volendam te bereiken door gebruik te maken van onze pendeldienst. We vertrekken twee keer per dag om 10:30 naar het centrum en keren weer terug om 17:00. Met onze pendeldienst hoeven bezoekers niet met de auto naar het drukke stadscentrum te rijden, maar kunnen ze hun auto parkeren op het Marina terrein en via onze sloep naar het centrum worden gebracht.

Maak gebruik van onze sloep als pendeldienst

De pendeldienst biedt een groot voordeel voor touring operators, omdat de sloep geschikt is voor groepen van maximaal 70 personen verdeeld over 2 sloepen. Dit biedt touring operators de mogelijkheid om hun gasten comfortabel en efficient naar het centrum van Volendam te vervoeren. U heeft dus geen gedoe met het regelen van individueel vervoer of parkeerproblemen. Met onze pendeldienst kunnen touring operators hun gasten een naadloze en plezierige ervaring bieden.

Met een reistijd van slechts 15 minuten garandeert onze pendeldienst een vlotte en comfortabele overtocht, zodat u zich volledig kunt richten op het genieten van uw bezoek aan Volendam. Maak gebruik van het gemak en de eenvoud van onze pendeldienst en maak uw tijd in Volendam nog onvergetelijker! Deze pendeldienst is opgezet in samenwerking met de provincie Noord-Holland.

Aanmelden voor pendeldienst?

Door gebruik te maken van onze pendeldienst, draagt u bij aan het behoud van de leefbaarheid in het centrum van Volendam en vermindert u het verkeer. Het is dus een win-winsituatie! Als u gebruik wilt maken van onze pendeldienst, dan kunt u zich aanmelden via het onderstaande contactformulier. Laat ons weten met hoeveel personen u reist en op welke datum u gebruik wilt maken van de pendeldienst. Vervolgens nemen wij direct contact met u op!

Opstap:

Steiger - Grand Café de Botterwerf

Adres: Slobbeland 13, 1131 AA Volendam

Afstap:

Steiger - Spaander Marina

Adres: Havendijkje 2, 1131 JW Volendam

Duur:

15 minuten heen, 15 minuten terug