Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Rondvaart IJsselmeer

Wil je een rondvaart op het IJsselmeer beleven? Hiervoor ben je bij Spaander Marina aan het juiste adres. Stap aan boord van onze luxe sloep en vaar over de prachtige Gouwzee, een onderdeel van het IJsselmeer. Lees hier alles over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om direct te boeken.

rondvaart ijsselmeer

Ervaar een rondvaart op het IJsselmeer met onze luxe sloep

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijke ervaring. We geven je graag een aantal eigenschappen van onze sloep:

  • Geluidloze motor (elektrische sloep)
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Catering is mogelijk
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

Schipper aan boord

Onze luxe sloep wordt bestuurd door een schipper. Hierdoor heb je je handen vrij en kan je volledig genieten van deze tocht. Het is bovendien ook mogelijk om een hapje en een drankje te nemen. Dit maakt jouw boottocht nog leuker en gezelliger!

rondvaart op het ijsselmeer

Luxe catering op de boot

Wil je een lekker hapje en drankje nemen tijdens de rondvaart? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw rondvaart op het IJsselmeer nog completer!

Reserveer nu jouw rondvaart op het IJsselmeer

Zie je een ontspannen rondvaart op het IJsselmeer wel zitten met familie, vrienden of collega's? Dit is een zeer leuke activiteit voor een vriendendag, vriendinnendag of bedrijfsuitje. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. Het is bovendien ook mogelijk om direct te boeken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijke rondvaart.