Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Boottocht Volendam

Boottocht in Volendam organiseren? Spaander Marina is het startpunt voor een gezellige rondvaart in en rondom Volendam. Stap aan boord van onze luxe sloep en ontdek het unieke dorp vanaf het water. Je vaart over de prachtige Gouwzee, een onderdeel van het IJsselmeer.

Kom alles te weten over Volendam

Tijdens deze boottocht van ongeveer 50 minuten vertelt onze schipper allerlei boeiende verhalen over Volendam. We vertellen onder andere de geweldige verhalen over oud 'Follendam', de Volendamse botters en nemen wij je mee door de vissersdorpen van toen en nu. Bovendien heb je zicht op de authentieke monumenten en gedenktekens. Jouw bezoek aan Volendam wordt pas echt compleet met deze tour!

Ervaar een rondvaart in Volendam met onze luxe sloep

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijke ervaring. We geven je graag een aantal eigenschappen van onze sloep:

  • Geluidloze motor (elektrische sloep)
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Catering is mogelijk
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

Schipper aan boord

Onze luxe sloep wordt bestuurd door een schipper. Hierdoor heb je de handen vrij en kan je volledig genieten van deze tocht. Het is bovendien ook mogelijk om een hapje en een drankje te nemen. Dit maakt jouw boottocht nog leuker en gezelliger!

volendam boottocht

Reserveer nu jouw boottocht in Volendam

Zie je een ontspannen rondvaart in en rondom Volendam wel zitten met familie, vrienden of collega's? Dit is een zeer leuke activiteit voor een vriendendag, vriendinnendag of bedrijfsuitje. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijke rondvaart!