Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Personeelsuitje Volendam

PersoneelsuitjeĀ inĀ VolendamĀ organiseren? Dan is een boottocht met Spaander Marina de ideale activiteit. Stap aan boord van onze luxe sloep en ontdek het unieke dorp vanaf het water. Deze wordt bestuurd door een schipper. Zo kunt u zorgeloos met uw personeel genieten van het uitje. Het is bovendien ook mogelijk om een hapje en een drankje te nemen.

Personeelsuitje Volendam: huur een luxe sloep

Als u een leuk personeelsuitje in Volendam wilt organiseren, dan is een boottocht de perfecte activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze boottocht voor uw personeel. Aan boord van onze luxe sloep kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer. Bovendien vertelt onze schipper graag verhalen over oud 'Follendam', de Volendamse botters en het vissersdorp van toen en nu.

personeelsuitje volendam

Ervaar een onvergetelijke rondvaart met uw personeel

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijke ervaring. We lichten dit graag nader toe:

  • Schipper aan boord
  • Compleet verzorgde & zorgeloze boottocht
  • Elektrische sloep: duurzaam en geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens

Hapjes en drankjes

Wilt u het personeel lekker verwennen met hapjes en drankjes tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo wordt uw personeelsuitje in Volendam nog leuker!

Reserveer uw boottocht voor een personeelsuitje in Volendam

Ziet u een ontspannen rondvaart in en rondom Volendam wel zitten als uitje met uw personeel? Dit is een zeer leuke activiteit voor een bedrijfsuitje. U leert meer over Volendam en kunt zorgeloos genieten. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk personeelsuitje in Volendam!