Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Vriendenweekend Volendam

Vriendenweekend organiseren? Kom varen in Volendam

Wil je een onvergetelijk vriendenweekend organiseren? Dan zoek je gezelligheid, lekker kunnen kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Je wilt het liefst een activiteit die altijd door kan gaan, weer of geen weer. Misschien wil je graag iemand erbij hebben die alles regelt en het roer voor je in handen neemt, zodat jullie lekker achterover kunnen leunen. Een activiteit waarbij je zorgeloos kunt ontspannen en met iedereen kunt proosten op het goede leven. Dan ben je bij Spaander Marina aan het juiste adres: kom lekker varen en geniet van het unieke Volendam vanaf het water!

Een vriendendag om nooit te vergeten

Wat maakt een dagje varen met Spaander Marina in Volendam nu zo geschikt als onderdeel van een geslaagd vriendenuitje? Dat vertellen we je graag. 

Aan boord van onze luxe sloep kun je volledig ontspannen met je vrienden. Je hoeft zelf nergens aan te denken, wij nemen de zorgen tijdens je vriendenweekend graag uit handen. We zijn op allerlei mogelijkheden voorbereid. Laat ons weten wat je wilt en daag ons uit. 

Eten & drinken

High wine of wijnproeverij midden op de Gouwzee? Geen probleem. Een lekkere lunch of heerlijke borrelhapjes aan boord? Komt in orde. We werken samen met lokale partners. Zo geniet jij van een smakelijke vaartocht tijdens je vriendenweekend.

Zou je onderweg een bezoek willen brengen aan Bierproeverij Waterland in Monnickendam of Palingrokerij Smit Bokkum in Volendam? Laat het ons weten, dan stellen wij de juiste vaarroute op voor jouw vriendendag.  

Schipper, vertel eens...

Onze schipper neemt het roer in handen, dus jij en je vrienden hoeven je geen zorgen te maken over de juiste vaarroute. Ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van Volendam? Vraag dan gerust om verhalen aan de schipper, hij vertelt graag over de vele geheimen van Volendam. 

Luxe sloep

Dankzij onze elektrische sloepen genieten jullie van een geluidloze motor. Wel zo fijn voor het milieu en jullie rust! Op onze luxe boten is ruimte genoeg ruimte. Je kunt af en toe even rondlopen of wisselen van zitplaats, zodat je met al je vrienden kunt bijpraten tijdens de vriendendag.

Is er slecht weer op komst? Dan kunnen we de sloep aanpassen en voorzien van een glazen dak. Zo ben je altijd verzekerd van een comfortabele, warme boottocht tijdens je vriendenweekend. 

Reserveer nu een boottocht voor je vriendenweekend

Zie je een ontspannen boottocht met Spaander Marina wel zitten voor je vriendenweekend? Neem dan direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijke vriendendag!