Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Sloep huren Volendam

Sloep huren in Volendam? Dit is een gezellig en zorgeloos uitje met vrienden, familie of collega's. Stap aan boord van de luxe, elektrische sloep van Spaander Marina en ontdek het unieke Volendam vanaf het water. Ondertussen kun je heerlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes. Lees hier alles over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om direct te boeken.

sloep volendam

Waarom een sloep huren met Spaander Marina in Volendam

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk uitje. Zo geniet je van het volgende:

  • Een elektrische sloep: geluidloos
  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden.

sloep huren volendam

Schipper aan boord

Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze rondvaart. Je hoeft je niet druk te maken over de juiste vaarroute, want bij Spaander Marina is er altijd een schipper aan boord. Zo kun je samen met je vrienden, familie of collega's volop genieten van de rondvaart en het uitzicht op Volendam. Zou je graag meer willen weten over Volendam? Vraag de schipper dan eens naar de geheimen van Volendam en luister naar zijn mooie verhalen.

volendam sloep huren

Luxe catering op de sloep

Wil je een lekker hapje en drankje nemen tijdens je boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw rondvaart met een sloep in Volendam nog completer!

Direct een sloep huren in Volendam

Wil jij een sloep huren en Volendam ontdekken vanaf het water? Dit is een zeer leuke activiteit voor een familie uitje, vriendinnendag of bedrijfsuitje. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. Het is bovendien ook mogelijk om direct te boeken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijke rondvaart.