Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Dagje uit in Volendam

Dagje uit in Volendam: weg met Spaander Marina

Heb jij Volendam als dagje uit in de planning staan? Dan mag een kennismaking met de wateren rondom dit idyllische dorp zeker niet ontbreken. Een vaartocht met Spaander Marina is dé gelegenheid bij uitstek om de waterrijke omgeving te verkennen. Ga je met ons in zee, dan zal het je aan niets ontbreken.

Dagje uit in Volendam

Een dagje uit in Volendam is een geweldig idee voor welke gelegenheid dan ook. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een huwelijksfeest op de boot of gewoon een leuk gezinsuitje of vriendenuitje

Het dorp Volendam trekt elk jaar veel toeristen, vanwege de bijzondere cultuur. Het is een authentiek vissersdorp en dat zie je nog altijd terug aan de manier waarop de mensen leven. Verkleed gaan in folklore klederdracht doen veel mensen als zij een dagje uit zijn in Volendam. Geniet daarna van de beste paling op De Dijk. Het kan zomaar zijn dat je BN’ers spot vanaf het terras. In dit dorp wonen namelijk veel bekende zangers. 

De beste catering aan boord van Spaander Marina 

Na even door het dorp te hebben gestruind, is het tijd om aan boord te gaan van Spaander Marina. Deze unieke belevenis hoort echt bij een dagje uit in Volendam. Schipper Hein brengt jou en je groepsgenoten langs de mooiste bezienswaardigheden langs en op het water. 

Ook aan boord kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Sloepverhuurbedrijf Spaander Marina regelt samen met NR27luxe hapjes en drankjes. Als jij het groepsaantal doorgeeft, regelen zij voor jou de rest. 

Dagje Volendam: tips voor de hele familie 

Dagje uit in Volendam: wat te doen? Er is genoeg te zien in het dorp zelf en in de omgeving. Zo kun je met de boot naar het nabijgelegen Marken. Ook kun je van echte locals een rondleiding langs alle hotspots krijgen. Daarnaast heeft Volendam een eigen bierbrouwerij. Natuurlijk kun je daar ook even proeven hoe die lokale biertjes smaken. 

Hetzelfde geldt voor de proeverij in de lokale kaasfabriek. Als je gek bent op historische verhalen, bezoek dan het Volendams museum. Hier zie en lees je meer over de geschiedenis en de totstandkoming van dit dorp. Combineer deze events met een vaartocht op Spaander Marina voor een onvergetelijk dagje uit in Volendam. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.