Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Vrijgezellenfeest Volendam

Wil je een vrijgezellenfeest in Volendam organiseren? Dan ben je op zoek naar een gezellige activiteit waarbij jullie lekker kunnen kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Een boottocht met Spaander Marina is de perfecte activiteit. Stap aan boord van onze luxe sloep en ontdek Volendam vanaf het water. Onze sloep wordt bestuurd door een schipper. Zo kan je zorgeloos van dit uitje genieten. Het is bovendien ook mogelijk om een lekker hapje en een drankje te nemen aan boord. Maak er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van in Volendam!

Vrijgezellenfeest Volendam: huur een luxe sloep

Als je een leuk uitje wilt organiseren voor een vrijgezellenfeest, dan is een boottocht een hele leuke activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze boottocht voor jouw vrijgezellenfeest. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Ook kun je heerlijk kletsen met iedereen. Er is ruimte genoeg aan boord van onze luxe sloep.

vrijgezellenfeest Volendam

Hapjes en drankjes aan boord

Wil je een lekker hapje en een drankje nemen tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw vrijgezellenfeest in Volendam nog completer!

Ervaar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Volendam

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. We lichten dit graag nader toe:

  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • De sloep is elektrisch: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn

volendam vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren in Volendam zonder zorgen

Ben je bang dat er slecht weer op komst is? Geen nood, we passen onze sloep graag aan de weersomstandigheden aan. We kunnen de sloep voorzien van een glazen dak, zodat je in een heerlijk verwarmde, comfortabele e-boot stapt. Huur daarom een luxe sloep bij Spaander Marina voor jouw vrijgezellenfeest in Volendam!

Reserveer boottocht voor een vrijgezellenfeest in Volendam

Zie jij een ontspannen en zorgeloze boottocht in en rondom Volendam wel zitten als vrijgezellenfeest? Dit is een zeer geschikt activiteit voor een vrijgezellenfeest. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Volendam!