Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Rondvaart Markermeer

Rondvaart op het Markermeer beleven? Dit is een gezellig en zorgeloos uitje met vrienden, familie of collega's. Stap aan boord van een luxe, elektrische sloep van Spaander Marina en geniet van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het Markermeer vanaf het water. Ondertussen kun je heerlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes.

rondvaart markermeer

Rondvaart op het Markermeer met de luxe sloep van Spaander Marina

Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze rondvaart op het Markermeer. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee, het IJsselmeer en het Markermeer aan boord van onze luxe sloep. Is er slecht weer op komst? Dat is geen probleem. Dan kunnen we onze sloep namelijk aanpassen en voorzien van een glazen dak. Zo ben je altijd verzekerd van een comfortabele, warme rondvaart.

rondvaart

Ervaar een onvergetelijke rondvaart

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijke rondvaart. Zo geniet je van het volgende:

  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Een elektrische sloep: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

Hapjes en drankjes aan boord

Wil je graag een lekker hapje en een drankje nemen tijdens de rondvaart? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw rondvaart op het Markermeer nog completer.

rondvaart op het markermeer

Rondvaart op het Markermeer onder alle weersomstandigheden

Ben je bang dat er slecht weer op komst is? Geen nood, we passen onze boot graag aan de weersomstandigheden aan. We kunnen de boot voorzien van een glazen dak, zodat je in een heerlijk verwarmde, comfortabele e-boot stapt. Zo kun jij de perfecte rondvaart op het Markermeer ervaren.

Reserveer nu jouw rondvaart op het Markermeer

Zie je een ontspannen rondvaart op het Markermeer wel zitten met familie, vrienden of collega's? Dit is een zeer leuke activiteit voor een familie-uitje, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. Het is bovendien ook mogelijk om direct te boeken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijke rondvaart.