Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Afdelingsuitje Volendam

Wil je een afdelingsuitje in Volendam organiseren? Dan ben je op zoek naar een gezellige activiteit waarbij je lekker kunt kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Het liefst wil je een activiteit die altijd door kan gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Een boottocht is een activiteit waarbij je zorgeloos kunt ontspannen en met iedereen kunt proosten op het goede leven. Hiervoor ben je bij Spaander Marina aan het juiste adres: kom lekker varen en geniet van het unieke Volendam vanaf het water!

afdelingsuitje volendam

Een afdelingsuitje om nooit te vergeten

Wat maakt een boottocht met Spaander Marina in Volendam nu zo geschikt als onderdeel van een geslaagd afdelingsuitje? Dat vertellen wij je graag.

Heerlijk ontspannen

Aan boord van onze luxe sloep kun je volledig ontspannen. Je hoeft zelf nergens aan te denken. Wij nemen de zorgen tijdens je afdelingsuitje graag uit handen. Wij zijn op allerlei mogelijkheden voorbereid. Laat ons weten wat je wilt en daag ons uit.

afdelingsuitje in volendam

Catering

High wine of wijnproeverij midden op de Gouwzee? Dat is geen probleem. Een lekkere lunch of heerlijke borrelhapjes aan boord? Komt in orde. We werken samen met lokale partners. Zo geniet jij van een smakelijke vaartocht tijdens je afdelingsuitje in Volendam. Zou je onderweg een bezoek willen brengen aan Bierproeverij Waterland in Monnickendam of Palingrokerij Smit Bokkum in Volendam? Laat het ons weten, dan stellen wij de juiste vaarroute voor jouw afdelingsuitje samen. We gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo wordt jouw afdelingsuitje nog completer!

Schipper aan boord

Onze schipper neemt het roer in handen. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken over de juiste vaarroute. Ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van Volendam? Vraag dan gerust om verhalen aan de schipper. Hij vertelt graag over de vele geheimen van Volendam.

Luxe sloep

Dankzij onze elektrische sloepen genieten jullie van een geluidloze motor. Wel zo fijn voor het milieu en jullie rust. Op onze luxe boten is ruimte genoeg. Je kunt af en toe even rondlopen of wisselen van zitplaats, zodat je met iedereen kunt bijpraten. Is er slecht weer op komst? Dan kunnen we de sloep aanpassen en voorzien van een glazen dak. Zo ben je altijd verzekerd van een comfortabele, warme boottocht tijdens je afdelingsuitje in Volendam.

afdelingsuitje boottocht

Reserveer nu een boottocht voor je afdelingsuitje in Volendam

Zie je een ontspannen boottocht in de luxe sloep van Spaander Marina wel zitten als activiteit voor je afdelingsuitje in Volendam? Neem dan direct contact met ons op om je wensen te bespreken. Het is bovendien ook mogelijk om direct te boeken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk afdelingsuitje!