Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Vriendenuitje Volendam

Vriendenuitje in Volendam organiseren? Dan is een boottocht met Spaander Marina de perfecte activiteit. Stap met jouw vrienden aan boord van onze luxe sloep en ontdek het unieke dorp vanaf het water. Deze boot wordt bestuurd door een schipper. Zo kan je met je vrienden heerlijk genieten van dit uitje. Het is bovendien ook mogelijk om een lekker hapje en een drankje te nemen aan boord.

Vriendenuitje Volendam: huur een luxe sloep

Als je een leuk vriendenuitje in Volendam wilt organiseren, dan is een boottocht de ideale activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze boottocht voor jouw vrienden. Aan boord van onze luxe sloep kan je heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer. Bovendien vertelt onze schipper graag verhalen over oud 'Follendam', de Volendamse botters en het vissersdorp van toen en nu.

vriendenuitje volendam

Ervaar een onvergetelijke rondvaart met vrienden

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk vriendenuitje. We lichten dit graag nader toe:

  • Er is een schipper aan boord
  • Compleet verzorgde boottocht
  • Elektrische sloep: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens

Hapjes en drankjes

Wil je met jouw vrienden een lekker hapje en drankje nemen tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw vriendenuitje in Volendam nog completer!

Reserveer boottocht voor een vriendenuitje in Volendam

Zie jij een ontspannen en zorgeloze rondvaart in en rondom Volendam wel zitten als uitje met jouw vrienden? Dit is een zeer leuke activiteit voor jou en je vrienden. Je leert meer over Volendam en je kunt zorgeloos genieten met jouw vrienden. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk vriendenuitje in Volendam!