Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje organiseren? Kom varen in Volendam

Originele bedrijfsuitjes organiseren is niet altijd eenvoudig. Verzin maar eens een leuk bedrijfsuitje waarbij iedereen zich vermaakt. Maar gelukkig is daar Spaander Marina in Volendam.

Wie geniet er nu niet van een dagje op het water, voorzien van gezelligheid, heerlijke hapjes en lekkere drankjes? Kom daarom lekker samen varen. Wij beloven een zorgeloos, onvergetelijk bedrijfsuitje voor jouw collega’s of team.

Bedrijfsuitje Volendam

Spaander Marina is het startpunt van een gezellig bedrijfsuitje in en rondom Volendam. Stap aan boord van onze luxe sloep en ontdek het unieke Volendam vanaf het water. Je vaart over de prachtige Gouwzee, een onderdeel van het IJsselmeer.

Onze luxe sloep is ruim genoeg voor een gezellig samenzijn. Dat betekent dat je ook af en toe kunt rondlopen, of eens kunt wisselen van zitplaats. Zo kun je met al je collega’s bijkletsen tijdens de boottocht.

Wij verzorgen met veel plezier een zorgeloos personeelsuitje voor al je collega’s en medewerkers. Bij ons moet niks, maar kan alles.

bedrijfsuitje volendam

Catering

Wil je het personeel lekker verwennen met hapjes en drankjes tijdens de boottocht? Geen enkel probleem. We gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo wordt jouw bedrijfsuitje in Volendam nog completer!

Reserveer nu een boottocht voor je bedrijfsuitje in Volendam

Zie je een ontspannen boottocht in Volendam wel zitten voor je bedrijfsuitje? Neem dan direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijke bedrijfsuitje!