Spaander marina

Spaander Marina provides boat trips on the Gouwzee where everything is possible. We not only offer individual tickets, but you can also choose to have a tailor-made package put together for groups.

Vriendinnenuitje Volendam

Wil je een vriendinnenuitje in Volendam organiseren? Dan ben je op zoek naar een gezellige activiteit waarbij je lekker kunt kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Het liefst wil je een activiteit die altijd door kan gaan, ongeacht het weer. Een boottocht is een activiteit waarbij je zorgeloos kunt ontspannen en met al je vriendinnen kunt proosten op het goede leven. Hiervoor ben je bij Spaander Marina aan het juiste adres: kom lekker varen en geniet van het unieke Volendam vanaf het water!

Vriendinnenuitje Volendam: huur een luxe sloep

Als je een leuk uitje wilt organiseren met je vriendinnen, dan is een boottocht een hele leuke activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze boottocht voor jouw vriendinnen. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer aan boord van onze luxe sloep. Is er slecht weer op komst? Dan kunnen we de sloep aanpassen en voorzien van een glazen dak. Zo ben je altijd verzekerd van een comfortabele, warme boottocht tijdens je vriendinnenuitje in Volendam.

vriendinnenuitje volendam

Luxe catering op de boot

Wil je met jouw vriendinnen een lekker hapje en een drankje nemen tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw vriendinnenuitje in Volendam nog completer!

Ervaar een onvergetelijke boottocht met je vriendinnen

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk vriendinnenuitje. We lichten dit graag nader toe:

  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Elektrische sloep: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

vriendinnenuitje in volendam

Reserveer nu een boottocht voor je vriendinnenuitje in Volendam

Zie je een ontspannen boottocht in de luxe sloep van Spaander Marina wel zitten als activiteit voor je vriendinnenuitje in Volendam? Neem dan direct contact met ons op om je wensen te bespreken. Het is bovendien ook mogelijk om direct te boeken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk vriendinnenuitje!