Spaander marina

Spaander Marina provides boat trips on the Gouwzee where everything is possible. We not only offer individual tickets, but you can also choose to have a tailor-made package put together for groups.

Familie uitje Volendam

Familie-uitje in Volendam organiseren? Dan is een rondvaart met Spaander Marina de perfecte activiteit. Stap met jouw familie aan boord van onze luxe sloep en ontdek Volendam vanaf het water. Deze sloep wordt bestuurd door een schipper. Hierdoor kan je zorgeloos van dit uitje genieten met je familie. Het is bovendien ook mogelijk om een lekker hapje en een drankje te nemen aan boord. Zo maak je een onvergetelijke dag van het familie-uitje!

Familie-uitje Volendam: huur een luxe sloep

Als je een leuk uitje wilt organiseren met je familie, dan is een boottocht een leuke activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze rondvaart met jouw familie. Jullie kunnen heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer aan boord van onze luxe sloep. Daarnaast hebben jullie zicht op authentieke monumenten en gedenktekens.

Onze schipper vertelt graag verhalen over oud 'Follendam', de Volendamse botters en de vissersdorpen van toen en nu. Zo leer je veel over de geschiedenis van Volendam!

familie uitje volendam

Hapjes en drankjes aan boord

Wil je met jouw familie een lekker hapje en een drankje nemen tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw familie-uitje in Volendam nog completer!

Ervaar een onvergetelijke boottocht met familie

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk familie-uitje. Zo geniet je van het volgende:

  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Een elektrische sloep: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

uitje familie volendam

Reserveer boottocht voor een familie-uitje in Volendam

Zie jij een zorgeloze en ontspannen rondvaart in en rondom Volendam wel zitten als familie-uitje? Dan is dit een perfecte activiteit voor jou en je familie. Je leert meer over Volendam en je kunt heerlijk genieten met familie. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk uitje in Volendam!