Spaander marina

Spaander Marina provides boat trips on the Gouwzee where everything is possible. We not only offer individual tickets, but you can also choose to have a tailor-made package put together for groups.

Teamuitje Volendam

Wil je een teamuitje in Volendam organiseren? Dan ben je op zoek naar een gezellige activiteit waarbij je lekker kunt kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Het liefst wil je een activiteit die altijd door kan gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Misschien wil je wel graag iemand erbij hebben die alles regelt, zodat jullie lekker achterover kunnen leunen. Een boottocht is een activiteit waarbij je zorgeloos kunt ontspannen en met je hele team kunt proosten op het goede leven. Hiervoor ben je bij Spaander Marina aan het juiste adres: kom lekker varen en geniet van het unieke Volendam vanaf het water!

Teamuitje Volendam: huur een luxe sloep

Als je een leuk uitje wilt organiseren met je team, dan is een boottocht een hele leuke activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze boottocht voor jouw team. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer aan boord van onze luxe sloep. Is er slecht weer op komst? Dan kunnen we de sloep aanpassen en voorzien van een glazen dak. Zo ben je altijd verzekerd van een comfortabele, warme boottocht tijdens je teamuitje in Volendam.

teamuitje volendam

Hapjes & drankjes aan boord

Wil je het team lekker verwennen met hapjes en drankjes tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo wordt uw personeelsuitje in Volendam nog leuker!

Ervaar een onvergetelijke boottocht met je team

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk teamuitje. We lichten dit graag nader toe:

  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Elektrische sloep: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

teamuitje in volendam

Reserveer nu een boottocht voor je teamuitje in Volendam

Zie je een ontspannen boottocht in de luxe sloep van Spaander Marina wel zitten als activiteit voor je teamuitje in Volendam? Neem dan direct contact met ons op om je wensen te spreken. Het is bovendien ook mogelijk om direct te boeken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk teamuitje!