Spaander marina

Spaander Marina provides boat trips on the Gouwzee where everything is possible. We not only offer individual tickets, but you can also choose to have a tailor-made package put together for groups.

Gezinsuitje Volendam

GezinsuitjeĀ inĀ VolendamĀ organiseren? Dan is een boottocht met Spaander Marina de perfecte activiteit. Stap met jouw familie aan boord van onze luxe sloep en ontdek Volendam vanaf het water. Onze sloep wordt bestuurd door een schipper. Zo kan je zorgeloos van dit uitje genieten met je familie. Het is bovendien ook mogelijk om een lekker hapje en een drankje te nemen aan boord. Maak een onvergetelijke dag van het gezinsuitje!

Gezinsuitje Volendam: huur een luxe sloep

Als je een leuk uitje wilt organiseren met je gezin, dan is een boottocht een hele leuke activiteit. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde en zorgeloze boottocht voor jouw gezin. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer aan boord van onze luxe sloep. Bovendien vertelt onze schipper graag verhalen over oud 'Follendam', de Volendamse botters en het vissersdorp van toen en nu. Zo leer je veel over de geschiedenis van Volendam!

gezinsuitje volendam

Hapjes en drankjes aan boord

Wil je met jouw gezin een lekker hapje en een drankje nemen tijdens de boottocht? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen op het gebied van catering in kaart te brengen. Zo is jouw gezinsuitje in Volendam nog completer!

Ervaar een onvergetelijke rondvaart met het gezin

De luxe sloep van Spaander Marina zorgt voor een onvergetelijk gezinsuitje. We lichten dit graag nader toe:

  • Er is een schipper aan boord
  • Hapjes en drankjes aan boord
  • Elektrische sloep: geluidloos
  • Ruimte genoeg voor een gezellig samenzijn
  • Zicht op authentieke monumenten en gedenktekens
  • De boot wordt aangepast aan de weersomstandigheden

uitje gezin volendam

Reserveer boottocht voor een gezinsuitje in Volendam

Zie jij een ontspannen en zorgeloze rondvaart in en rondom Volendam wel zitten als gezinsuitje? Dit is een zeer leuke activiteit voor jou en je gezin. Je leert meer over Volendam en je kunt zorgeloos genieten met je familie. Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken. We zorgen met veel plezier voor een onvergetelijk familie uitje in Volendam!