Spaander marina

Spaander Marina verzorgt vaartochten over de Gouwzee waarbij alles mogelijk is. Hierin bieden wij niet alleen losse tickets aan, maar kunt u er ook voor kiezen om een arrangement op maat te laten samenstellen voor groepen.

Boot huren Volendam

Boot huren in Volendam? Dit is een gezellig en zorgeloos uitje met vrienden, familie of collega's. Stap aan boord van een luxe, elektrische boot van Spaander Marina en ontdek het unieke Volendam vanaf het water. Ondertussen kan je heerlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Waarom bootje varen met Spaander Marina in Volendam?

Als je in Volendam een boot wilt huren, is er volop keuze. Wij vertellen je graag waarom Spaander Marina de perfecte keuze is wanneer je wilt bootje varen in Volendam. Spaander Marina staat garant voor een compleet verzorgde, zorgeloze boottocht. Ontspan aan boord van onze luxe boot en geniet van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer.   

Onze luxe, elektrische boten zijn voorzien van een geluidloze motor. Zo verstoren we de natuur zo min mogelijk en stap jij met een zuiver geweten aan boord. De boten zijn groot genoeg om lekker vrij rond te lopen. Zo kun je een keertje wisselen van zitplaats en dan eens met iemand anders kletsen.

boot huren volendam

Schipper aan boord

Je hoeft je niet druk te maken om de juiste vaarroute, want bij Spaander Marina is er altijd een schipper aan boord. Zo kun je samen met je vrienden, familie of collega’s volop genieten van de boottocht en het uitzicht op Volendam. Zou je graag meer willen weten over Volendam? Vraag de schipper dan eens naar de geheimen van Volendam en luister naar zijn verhalen.

boot huren in volendam

Lekkere hapjes en drankjes aan boord van onze boot

Bij gezelligheid hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Ook daarover hoef jij je niet te bekommeren bij Spaander Marina. Wij treffen de juiste voorbereidingen en voorzien alle gasten van lekkere hapjes en drankjes. Wist je dat je zelfs kunt kiezen voor een wijnproeverij op maat? Leun dus maar lekker achterover en laat je in de watten leggen aan boord van onze boot. Ben je bang dat er slecht weer op komst is? Geen nood, we passen onze boot graag aan de weersomstandigheden aan. We kunnen de boot voorzien van een glazen dak, zodat je in een heerlijk verwarmde, comfortabele e-boot stapt.

Direct een boot huren in Volendam

De boten van Spaander Marina zijn geschikt voor 12 personen. Voor een hele schappelijke prijs kun je genieten van Volendam, de Gouwzee en het IJsselmeer. Bovendien wordt de boot begeleid door een schipper en word je voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Waar wacht je nog op? Neem direct contact op en kom gezellig varen in Volendam. Tot snel!

Aantal personen50 personen
Duur≥ 120